O našej firme

O našej firme

Firma ALU – G sa pretransformovala
na REPAS TEAM s.r.o.

0 +

Rokov skúseností s repasovaním

Naša vízia

Našou víziou je stať sa popredným poskytovateľom repasovaných dielov v Európe, známych svojou kvalitou a spoľahlivosťou.

Misia

Poskytovať kvalitné, rýchle a dostupné služby. Neustále zlepšujeme a inovujeme repasovanie dielov.

Repasujeme hlavy motora, vrátane špeciálnych opráv ako čistenie hlavového kanálu piateho vstrekovača vysokotlakovou otryskavačkou. Zabezpečujeme presný výbrus kľukového hriadeľa pre optimálny výkon motora.

Repasujeme hydromeniče od pre 4 až 8 stupňové prevodovky. Opravujeme všetky typy servoriadení s použitím originálnych dielov.

Opravujeme a regenerujeme všetky typy turbodúchadiel, vyvažované na nemeckých vyvažovačkách. Ponúkame repasované prevodovky v servisnej kvalite, repasované skúsenými mechanikmi.

0

Rokov skúseností s repasovaním

0

Zrepasovaných dielov ročne

0

Spokojných klientov

0

Expertov v tíme

Prečo práve my?

Skúseností

Naši mechanici majú roky skúseností a odborné znalosti v repasácii motorových dielov, čo zaručuje najvyššiu kvalitu služieb.

Originálne diely

Pri každej oprave a repasácii používame len originálne náhradné diely, čo zabezpečuje dlhú životnosť a spoľahlivosť opravených komponentov.

Pokročilé technológie

Využívame najmodernejšie technológie a zariadenia, vrátane nemeckých vyvažovačiek a vysokotlakových otryskavačiek, aby sme dosiahli dokonalé výsledky.

Zákaznícky servis

Sme tu pre vás od prvého kontaktu až po doručenie opraveného dielu. Vaša spokojnosť je našou prioritou, a preto vždy dodržiavame dohodnuté termíny a poskytujeme transparentné nacenenie.

0 %

Quality Services

Call Now Button